Papa Francisc a primit cadou două motociclete Harley Davidson şi o geacă din piele - FOTO

Legendara companie Harley Davidson i-a dăruit două motociclete şi o geacă din piele papei Francisc, cu ocazia Zilelor motocicliştilor, care se desfăşoară în perioada 14 - 16 iunie, la Vatican.

335 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc a primit cadou două motociclete Harley Davidson şi o geacă din piele - FOTO

Papa Francisc a primit cadou două motociclete Harley Davidson şi o geacă din piele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu ocazia acestei sărbători, sâmbătă, mii de motociclişti vor organiza o paradă din centrul Romei, care va trece prin Vatican, informează ANSA.

Motocicliştii sunt aşteptaţi să participe la slujba care va avea loc în Piaţa Sfântul Petru duminică, ce concide cu ziua în care credincioşii catolici sărbătoresc publicarea circularei papei Ioan Paul al II-lea "Evangelium Vitae" din 1995, prin care Biserica catolică condamnă avortul, experimentele pe embrioni umani şi eutanasia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici