FOTO Parcul plutitor care a întrecut aşteptările locuitorilor din New York

  • Little Island a fost construit pe piloni deasupra râului Hudson din New York
  • Parcul are o piaţă centrală, un amfiteatru şi o scenă pentru spectacole
  • Întregul proiect a costat 260 de milioane de dolari
1591 afișări
Imaginea articolului FOTO Parcul plutitor care a întrecut aşteptările locuitorilor din New York

Parcul plutitor care a întrecut aşteptările locuitorilor din New York

Cei care locuiesc în New York se bucură de acum de un nou parc, aflat chiar deasupra râului Hudson. „Little Island” este, de fapt, o insulă plutitoare, construită pe piloni cu un design unic. Vizitatorii au fost absolut încântaţi de idee. 
 
„Este uimitor. Este bine construit, absolut frumos. Terenurile sunt superbe. Amfiteatrul este uimitor”, este de părere Judi Jupiter, rezident în New York.
 
„Am văzut (parcul n.r.) construindu-se de mult timp şi nu seamănă cu nimic din ceea ce ţi-ai fi putut imagina. Era în lucru şi au existat o mulţime de controverse. Cred că este foarte frumos. De asemenea, cred că este cam ca o linie înaltă tridimensională”, spune şi Tequila Minsky, o altă localnică.
 
Întregul proiect l-a costat pe Barry Diller, fostul CEO al 20th Century Fox, 260 de milioane de dolari.
 
În parc, localnicii şi turiştii pot găsi o piaţă centrală, un amfiteatru cu 687 de locuri şi o scenă mică pentru spectacole mai intime.
 
„Momentul acestei deschideri este uluitor în ceea ce priveşte revenirea la viaţă a New York-ului. Cred că acesta este un spaţiu care poate ajuta la vindecarea sufletelor, a tuturor traumelor prin care am trecut cu toţii. Ştii natură, artă , comunitate ... Este ceea ce avem nevoie cu toţii acum”, crede Trish Santini, director executiv Little Island.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici