Penelope Cruz a devenit mamă

Penelope Cruz şi Javier Bardem au devenit părinţi pentru prima dată, actriţa spaniolă dând naştere unui bebeluş, despre care nu se ştie deocamdată dacă este băiat sau fetiţă, la o clinică din Los Angeles.

251 afișări
Imaginea articolului Penelope Cruz a devenit mamă

Penelope Cruz a devenit mamă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ştirea a fost făcută publică de cotidianul El Pais, pe site-ul său de internet, citând surse apropiate familiei.

"Primul lor copil s-a născut la clinica Cedars Sinai din Los Angeles, unde cuplul a dorit să-i fie respectată intimitatea cât se poate de mult", scrie cotidianul spaniol.

Zvonurile despre sarcina actriţei circulau încă de la căsătoria secretă a acesteia cu actorul spaniol Javier Bardem, celebrată în luna iulie 2010. În septembrie, agentul de presă al actriţei spaniole a pus capăt speculaţiilor, anunţând că aceasta este însărcinată în patru luni şi jumătate.

Acelaşi cotidian scrie că "prietenii lui Bardem au început să bănuiască (faptul că Penelope a născut, n.r.), când actorul nu le-a răspuns la apelurile de felicitare pentru nominalizarea" la premiul Oscar.

Primul copil al actorilor spanioli Penelope Cruz şi Javier Bardem este un băieţel, care s-a născut într-o clinică din Los Angeles, au anunţat, miercuri, mai multe publicaţii din Spania, citând surse apropiate celor două familii.

"Primul lor copil s-a născut la clinica Cedars Sinai din Los Angeles, unde cuplul a dorit să-i fie respectată intimitatea cât se poate de mult", se afirmă pe site-ul cotidianului El Pais.

"Este un băieţel, care s-a născut sâmbătă", anunţă, la rândul ei, ediţia online a revistei Hola, renumită în Spania pentru faptul că publică, de regulă, informaţii minuţios verificate.

Contactată de reporterii din Madrid, conducerea agenţiei de impresariat artistic cu care Penelope Cruz se află sub contract, a declarat, miercuri dimineaţă, că nu este în măsură să comenteze această informaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici