”Pentru filmarea de astăzi să aduceţi un sutien negru”. Mesajul savuros primit de Adrian Despot | FOTO

Cunoscutul cântăreţ Adrian Despot, solist al trupei Viţa de Vie, a publicat pe Facebook o imagine care i-a provocat pe fanii săi să râdă.

1888 afișări
Imaginea articolului ”Pentru filmarea de astăzi să aduceţi un sutien negru”. Mesajul savuros primit de Adrian Despot | FOTO

”Pentru filmarea de astăzi să aduceţi un sutien negru”. Mesajul primit de Adrian Despot | FOTO

Imaginea postată de solist este o captură de ecran cu un mesaj primit pe telefon.

”Bună ziua! Departamentul costume vă roagă mult ca pentru filmarea de astăzi să aduceţi un sutien negru. Vă mulţumim!”, scrie în mesajul publicat de cunoscutul rocker. În descrierea imaginii, el a scris următoarea propoziţie: ”Hai că a început mişto şi ziua asta...”.

Fanii cântăreţului au reacţionat imediat la imagine. În aproximativ o oră de la publicare, el a primit peste 1000 de reacţii, dintre care majoritatea erau ”Haha”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici