Pepe şi Oana Zăvoranu divorţează

Oana Zăvoranu şi Ionuţ Pascu (Pepe) au decis să divorţeze, cei doi cântăreţi, care sunt împreună de opt ani, declarând pentru MEDIAFAX că nu există şanse să se împace. Oana Zăvoranu a declarat că acţiunea de divorţ nu a fost încă depusă, însă decizia de separare a fost luată de comun acord.

588 afișări
Imaginea articolului Pepe şi Oana Zăvoranu divorţează

Pepe şi Oana Zăvoranu divorţează (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Acţiunea nu este încă depusă, vom decide de comun acord. O să facem acest lucru la modul civilizat, pentru că a fost o relaţie sinceră, plină de pasiune şi dragoste", a declarat pentru MEDIAFAX Oana Zăvoranu.

Ea a precizat că sunt mai multe aspecte care în timp au dus la deteriorarea relaţiei lor. "Sunt mai multe aspecte care ţin de noi ca persoane, de viaţa în cuplu. Au apărut diverse probleme care au dus la asta", a spus Oana Zăvoranu.

Întrebată dacă există şanse să se împace cu soţul ei, Oana Zăvoranu a spus: "Nu aş putea să fac pronosticuri dacă o să ne împăcăm. Nesperat de mulţi oameni îşi doresc ca noi să ne împăcăm (...) Asta înseamnă că am fost un etalon (ca relaţie, n.r.)".

Şi Ionuţ Pascu (Pepe) a confirmat decizia de divorţ. "Este adevărat că divorţăm. Nu există şanse să ne împăcăm, sunt problemele noastre", a declarat pentru MEDIAFAX Pepe. El a refuzat să facă alte comentarii.

Oana Zăvoranu şi Pepe sunt împreună de opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici