Petrecerea "The Red Playboy Party", pe 21 decembrie

Playboy organizează vineri, 21 decembrie, petrecerea "The Red Playboy Party", alături de Ruby şi iepuraşii Playboy.

254 afișări
Imaginea articolului Petrecerea "The Red Playboy Party", pe 21 decembrie

Petrecerea "The Red Playboy Party", pe 21 decembrie

"Dacă te-ai hotărât să petreci acest sfârşit de săptămână în cea mai bună companie, Playboy ţi-a pregătit o petrecere pe care n-o vei uita uşor. Vedetele şi iepuraşii Playboy te aşteaptă în Club Bamboo Bucureşti, vineri, 21 decembrie, începând cu ora 23 la cel mai tare party al acestui final de an. O adevarată “chica latina”, Ruby este vedeta Playboy de la care vom afla cum se petrece cu lumina stinsă, în timp ce Iepuraşii ne vor trece pe modul Taurus Power, pregătindu-ne şi alte surprize. Se anunţă un party incendiar, unde frumoasele cu papion şi codiţă  vor avea o misiune specială şi mulţi bărbaţi... vor vedea roşu", se arată în comunicatul Playboy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici