Philip Seymour Hoffman, internat într-o clinică de dezintoxicare, pentru abuz de heroină

Actorul american Philip Seymour Hoffman a dezvăluit într-un interviu recent faptul că s-a internat pentru 10 zile, la începutul acestei luni, într-o clinică de dezintoxicare, din cauza abuzului de heroină.

348 afișări
Imaginea articolului Philip Seymour Hoffman, internat într-o clinică de dezintoxicare, pentru abuz de heroină

Philip Seymour Hoffman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american, recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din filmul "Capote", a avut probleme cu dependenţa în trecut, dar nu mai consumase droguri de peste 23 de ani.

În vârstă de 45 de ani, Philip Seymour Hoffman a declarat pentru site-ul TMZ.com că problemele sale au apărut în urmă cu un an, atunci când a devenit dependent de medicamente prescrise. În ultimele luni, starul american a reînceput să consume heroină şi a înţeles că are nevoie de tratament medical de specialitate.

Actorul spune că a consumat heroină timp de o săptămână, iar apoi s-a internat pentru 10 zile într-o clinică specializată în tratarea dependenţei, din care s-a externat pe 24 mai, informează contactmusic.com.

Actorul le-a mulţumit prietenilor şi familiei sale pentru faptul că l-au ajutat să treacă cu bine peste această problemă şi spune că a început deja filmările pentru un nou proiect cinematografic, care este turnat în Europa.

Starul american va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în "The Hunger Games: Catching Fire", cel de-al doilea film din trilogia "Jocurile foamei/ The Hunger Games", în care va interpreta rolul Plutarch Heavensbee, creatorul sadicului şi sângerosului concurs televizat care dă titlul filmului original. Personajul său va avea un rol crucial şi în utima parte a trilogiei.

Philip Seymour Hoffman, în vârstă de 45 de ani, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din "Capote" în 2006 şi a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria "cel mai bun actor în rol secundar" pentru prestaţiile sale din filmele "Charlie Wilson's War" (2007), "Doubt" (2008) şi "The Master" (2012). Actorul american are o filmografie bogată - a jucat deja în peste 50 de filme -, remarcându-se cu multe roluri dificile, precum cele din "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecţi", "Dragonul Roşu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibilă III", "Synecdoche, New York", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March" şi "Moneyball: Arta de a învinge".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici