Pictorial provocator al fostei iubite a lui DiCaprio. Care este secretul frumuseţii sale - FOTO

Un fotomodel cunoscut, care s-a despărţit de curând de Leonardo DiCaprio, a realizat un pictorial provocator înainte de Crăciun.

1687 afișări
Imaginea articolului Pictorial provocator al fostei iubite a lui DiCaprio. Care este secretul frumuseţii sale - FOTO

Pictorial provocator al fostei iubite a lui DiCaprio. Care este secretul frumuseţii sale (Imagine: hepta)

Erin Heatherton, unul dintre "Îngerii" Victoria's Secret, a realizat pictorialul în Miami, Florida, cu câteva zile înainte de Crăciun, informează dailymail.co.uk.

Top-modelul, în vârstă de 23 de ani, susţine că mâncarea sănătoasă şi exerciţiile i-au oferit corpul necesar pentru a poza pentru Victoria's Secret, alături de Miranda Kerr şi Adriana Lima.

"Am învăţat multe despre dietă în anii în care am fost Înger. O greşeală pe care multe fete o fac este că fac exerciţii, dar nu mănâncă suficient. Dacă nu mănânci suficient, exerciţiile nu vor avea efect asupra corpului tău. Poţi să-ţi faci un milion de liftinguri fesiere, dar fundul tău nu se va mări. Corpul tău are nevoie de mâncare pentru a se întâmpla asta", a afirmat Erin Heatherton.

Erin Heatherton a avut o relaţie de aproape un an cu Leonardo DiCaprio, de care s-a despărţit la începutul lunii noiembrie. Cei doi erau împreună din luna decembrie a anului trecut.

Erin Heatherton este unul dintre multele modele cu care Leonardo DiCaprio a avut o relaţie.

Din 2001 până în 2005, actorul a avut o relaţie cu Gisele Bundchen, iar între 2006 şi 2011 a fost implicat într-o relaţie cu modelul israelian Bar Refaeli.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public, după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996. În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010. Totodată, în anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici