Pink va avea o apariţie specială la gala de decernare a premiilor Oscar

Cântăreaţa Pink va avea o apariţie specială la gala de decernare a premiilor Academiei de film americane, care se va desfăşura pe 2 martie, la Los Angeles, au anunţat, vineri, producătorii celei de-a 86-a ediţii a premiilor Oscar, Neil Meron şi Craig Zadan.

203 afișări
Imaginea articolului Pink va avea o apariţie specială la gala de decernare a premiilor Oscar

Pink va avea o apariţie specială la gala de decernare a premiilor Oscar (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Artista se alătură astfel listei de celebrităţi care vor cânta la gala premiilor Oscar printre care se numără formaţia U2, Pharrell Williams, Bette Midler, Karen O şi Idina Menzel, informează huffingtonpost.com.

Cei doi producători ai galei nu au prezentat detalii privind show-ul cântăreţei, dar nici ce melodie va cânta Bette Midler.

Pharrell Williams, Idina Menzel, Karen O şi U2 vor interpreta melodiile nominalizate la categoria "cel mai bun cântec".

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B. Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

Cel mai recent album al ei se intitulează "The Truth About Love" şi a fost lansat în anul 2012.

Pink a devenit una dintre cele mai de succes cântăreţe ale generaţiei sale, albumele ei vânzându-se în peste 50 milioane de copii, iar single-urile ei în peste 95 milioane de exemplare pe plan mondial. Cântăreaţa americană a câştigat, totodată, trei premii Grammy, un Brit Award şi şase MTV Video Music Award.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici