Pippa Middleton, cea mai admirată domnişoară de onoare de la nunta regală - GALERIE FOTO

Philippa Middleton, principala domnişoara de onoare a cuplului regal, a avut un succes teribil în timpul scurt cât a ţinut trena miresei. Frumuseţea ei a inspirat apariţia de site-uri pentru admiratorii.

14389 afișări
Imaginea articolului Pippa Middleton, cea mai admirată domnişoară de onoare de la nunta regală - GALERIE FOTO

Pippa Middleton, cea mai admirată domnişoară de onoare de la nunta regală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe site-ul de socializare Facebook au apărut nenumărate pagini dedicate domnişoarei de onoare, dintre care unul, "Pippa Middleton Ass Appreciation Society", a adunat peste 176 de mii de fani până în prezent, potrivit Daily Mail.

Toată lumea a fost încântată de sora miresei şi de cât de bine arată din spate. Chiar dacă posteriorul a fost partea cea mai admirată, suficient de multă lume s-a declarat încântată de felul în care s-a îmbrăcat.

GALERIE FOTO

Philippa Middleton este singura soră a ducesei de Cambridge. Cele două surori mai au un frate, James, de 23 de ani.

Prinţul William şi Kate Middleton au fost declaraţi soţ şi soţie, vineri, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a circa 1.900 de invitaţi. Cei doi au ieşit apoi în balconul de la palatul Buckingham şi s-au sărutat în faţa miilor de oameni prezenţi.

Mii de admiratori, turişti sau rezidenţi au ocupat, începând din zorii zilei de vineri, centrul Londrei pentru a sărbători "nunta secolului", aşa cum a fost supranumită căsătoria dintre prinţul William şi Kate Middleton, celebrată la 30 de ani de la nunta dintre Charles şi Diana.

Ceremonia a fost transmisă în direct în 180 de ţări, dar şi pe internet, fiind urmărită de circa 2 miliarde de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici