Pitbull şi-a îndeplinit visul de a concerta la Casa Albă, unde a cântat de Ziua Independenţei

Rapperul american de origine cubaneză Pitbull a susţinut, vineri, la Casa Albă din Washington, cu ocazia zilei naţionale a SUA, un concert dedicat militarilor americani şi familiilor acestora.

92 afișări
Imaginea articolului Pitbull şi-a îndeplinit visul de a concerta la Casa Albă, unde a cântat de Ziua Independenţei

Pitbull (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Acest concert special dedicat trupelor americane, pe care Pitbull l-a susţinut pe South Lawn din faţa Casei Albe, este rezultatul unui parteneriat între rapperul american şi United Service Organizations, fundaţie ce organizează programe de divertisment pentru forţele armate din Statele Unite, informează contactmusic.com.

Pitbull şi-a intitulat concertul "True American Dream" şi şi-a exprimat aprecierea faţă de preşedintele american Barack Obama pentru onoarea de a cânta la Casa Albă, având în vedere originea cubaneză a cântăreţului.

"Să cânt la Casa Albă a fost un vis devenit realitate (...) datorită trupelor şi familiei Obama (...). Nu este prea rău pentru un american cubanez din prima generaţie, aşa că vă mulţumesc tuturor", a scris Pitbull, pe numele său adevărat Armando Christian Perez, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Armando Christian Perez, care şi-a luat numele de scenă Pitbull, este un rapper american de origine cubaneză, care a devenit cunoscut pe plan internaţional datorită piesei "I Know You Want Me", pe care a lansat-o în 2009. Cântăreţul a susţinut un concert şi în Bucureşti, în iulie 2010.

Pitbull a interpretat, alături de Jennifer Lopez şi solista braziliană Claudia Leitte, imnul Cupei Mondiale din Brazilia, "We Are One", la festivitatea de deschidere a Campionatului mondial de fotbal, ce a avut loc la Sao Paulo pe 12 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici