Poliţia caută trei tinere „fermecătoare” care au furat vibratoare în valoare de 400 de euro dintr-un magazin

Poliţia australiană se află în căutarea a trei tinere „fermecătoare” care au furat mai multe vibratoare dintr-un magazin erotic, transmit publicaţiile The Sun şi Perthnow.com.au.

61126 afișări
Imaginea articolului Poliţia caută trei tinere „fermecătoare” care au furat vibratoare în valoare de 400 de euro dintr-un magazin

Poliţia caută trei tinere care au furat vibratoare în valoare de 400 de euro dintr-un magazin erotic

Cele trei femei au intrat într-un magazin erotic din Perth şi au plecat, fără să plătească, cu vibratoare în valoare de 600 de dolari australieni (385 de euro). Imagini cu suspectele, susrprinse de camerele de supraveghere, au fost făcute publice.

Potrivit patronului magazinului Libido, Garry Smith, una dintre femei a scos patru vibratoare din ambalaje şi le-a ascuns sub haine. Alta a sustras un dispozitiv high-end în valoare de aproximativ 180 de euro.

Patronul oferă un voucher cadou oricărei persoane care poate da informaţii poliţiei despre cele trei femei. Smith a declarat că la fiecare şase luni se fură din magazinul lui produse în valoare de aproximativ 1.600 de euro. 

Foto: Magazinul erotic Libido

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici