Ponta către Antonescu: Crin, dă-ţi jos cravata!

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a dat, vineri, la Mamaia, înaintea lansării viziunii USL pe Turism, un mic sfat vestimentar liderului PNL, Crin Antonescu, solicitându-i să-şi dea jos cravata, având în vedere că nici el, nici liderul PC, Daniel Constantin, nu purtau acest accesoriu.

517 afișări
Imaginea articolului Ponta către Antonescu: Crin, dă-ţi jos cravata!

Liderul PNL, Crin Antonescu şi preşedintele PSD, Victor Ponta (Imagine: Liviu Dădăcuş)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a venit, vineri, la Mamaia, la lansarea viziunii USL pe Turism, îmbrăcat în costum de culoare gri, cămaşă albă şi cravată maro.

Liderul PSD, Victor Ponta, îmbrăcat în blue-jeans şi cu o cămaşă albă, i-a spus preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de două ori, răzând, să-şi dea jos cravata.

"Crin, dă-ţi jos cravata!", i s-a adresat Ponta lui Antonescu, repetând îndemnul şi în momentul în care s-au salutat, strângându-şi mâna.

Sfatul dat de Ponta a rămas fără urmări, Crin Antonescu rămânând pe durata desfăşurării evenimentului cu cravata, dar şi cu sacoul pe el, deşi în sală era foarte cald. Liderul PC, Daniel Constantin, a venit la eveniment purtând o cămaşă verde. Cei trei preşedinţi au stat în timpul evenimentului în rândul din faţă, unul lângă altul, Antonescu în sacou, ceilalţi doi în cămăşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici