Ponta şi-a cumpărat maşină. A încheiat cu BCR Leasing un contract în valoare de 30.370 euro

Premierul Victor Ponta a achiziţionat în această toamnă, în leasing, un autoturism Citroen, fabricat în 2012, pentru care a încheiat cu BCR Leasing un contract valabil pe cinci ani, în valoare de 30.370 euro, relevă ultima declaraţie de avere semnată de şeful Guvernului.

1074 afișări
Imaginea articolului Ponta şi-a cumpărat maşină. A încheiat cu BCR Leasing un contract în valoare de 30.370 euro

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Comparativ cu precedenta declaraţie de acest tip, semnată la 16 octombrie, ultimul document, completat la 16 noiembrie, actualizează datele privind averea premierului şi relevă că acesta a achiziţionat în intervalul respectiv un autoturism Citroen, în regim de leasing.

Acelaşi document indică faptul că şeful Guvernului deţine mai puţini bani în conturile bancare decât în luna octombrie.

Astfel, economiile păstrate în contul deschis în 2007 la Unicredit Ţiriac Bucureşti au scăzut de la 49.016 lei la doar 249 lei, iar sumele păstrate în euro în contul deschis tot în 2007 la aceeaşi bancă s-au diminuat de la 15.095 euro la 13.916 euro.

Premierul mai deţine din 2004 un cont la BRD Bucureşti, în care continuă să păstreze 12.000 lei.

Tot în acest an, dar înainte să preia conducerea Guvernului, Ponta şi-a cumpărat în Bucureşti un apartament de 94 metri pătraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici