Povestea şocantă a căsniciei lui Bernie Ecclestone, şeful Formulei 1

Bernie Ecclestone, şeful Formulei 1, s-a căsătorit cu Slavica, în prezent fosta soţie cu care are două fete, Petra şi Tamara, în 1985. Povestea căsniciei lor este însă mai puţin cunoscută.

63 afișări
Imaginea articolului Povestea şocantă a căsniciei lui Bernie Ecclestone, şeful Formulei 1

Povestea şocantă a căsniciei lui Bernie Ecclestone, şeful Formulei 1 (Imagine: www.businessmagazin.ro)

În septembrie 1982, în timpul unei curse de Formula 1 pe circuitul Monza din Italia, Bernie Ecclestone vede la standuri, alături de campionul mondial Nelson Piquet, un model croat în vârstă de 23 de ani. O chema Slavica Malic şi era angajată de Fila, unul dintre sponsorii cursei.

"Pleacă de aici", i-a ordonat Ecclestone, după cum scrie Daily Mail. "Rămân. Este datoria mea", a raspuns ea repede într-o engleză stricată, fără să realizeze cu cine vorbeşte. "Nu-mi pasă. Fetele n-au voie la standuri. Afară!", a insistat Ecclestone, pe atunci în vârstă de 51 de ani. "Dacă te apropii de mine, te voi lovi", a răspuns din nou Slavica.

Citeşte mai multe despre căsătoria lui Ecclestone pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici