PREMIERĂ ÎN LUMEA VEDETELOR: Un actor şi-a depus pentru a doua oară amprentele în cimentul de la Hollywood - FOTO, VIDEO

Jackie Chan, un star al filmelor de arte marţiale originar din Hong Kong, a devenit joi primul actor din lume care şi-a lăsat de două ori amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa celebrului Chinese Theatre de la Hollywood.

585 afișări
Imaginea articolului PREMIERĂ ÎN LUMEA VEDETELOR: Un actor şi-a depus pentru a doua oară amprentele în cimentul de la Hollywood - FOTO, VIDEO

PREMIERĂ ÎN LUMEA VEDETELOR: Un actor şi-a depus pentru a doua oară amprentele în cimentul de la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La ceremonia organizată în faţa celebrei clădiri de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles, Jackie Chan, aclamat de câteva sute de fani, a venit însoţit de actorul american Chris Tucker, colegul său de pe afişul filmului "Rush Hour", şi de Jaden Smith, alături de care a jucat în "The Karate Kid".

Jackie Chan, care a şi regizat 20 de filme, a devenit celebru pentru stilul său acrobatic de luptă şi pentru cascadoriile inovatoare. Starul asiatic le-a mărturisit fanilor că a participat pentru prima dată la o ceremonie organizată în faţa Chinese Theatre în urmă cu 20 de ani, la invitaţia actorului Sylvester Stallone.

"Atunci nu am păşit pe covorul roşu, eram lângă covor şi mă uitam la toate acele vedete care dădeau interviuri. Nu făceam nimic. Doar stăteam acolo şi priveam amprentele", a declarat actorul, care va împlini vârsta de 60 de ani anul viitor.

Născut în Hong Kong în 1954, Jackie Chan şi-a început cariera internaţională la începutul anilor 1970, devenind celebru cu filmele din seria "Rush Hour" şi "Little big soldier".

Actorul - care şi-a depus joi în ciment nu doar amprentele mâinilor şi picioarelor, ci şi amprenta nasului - a lucrat şi în calitate de coordonator de cascadorii pentru o legendă a artelor marţiale, Bruce Lee.

Potrivit Reuters, Jackie Chan, care a jucat în peste 150 de filme într-o carieră de peste 40 de ani, şi-a lăsat pentru prima dată amprentele în faţa Chinese Theatre în anul 1997.

Renumit pentru simţul umorului, Jackie Chan a spus că nu este doar primul actor chinez care este onorat în acest fel, ci este şi primul actor din lume care şi-a depus de două ori amprentele în cimentul de la Hollywood: "În urmă cu nişte ani, le-am mai depus o dată, dar cineva le-a furat".

Potrivit Reuters, de-a lungul anilor, întrucât proprietarii teatrului s-au tot schimbat, dalele din ciment care conţineau amprentele lui Jackie Chan s-au pierdut. Dalele cu amprentele celebrităţilor de la Hollywood sunt adeseori schimbate în faţa teatrului, pentru a face loc unor noi seturi de amprente în această colecţie.

Reprezentanţii TCL Chinese Theatre au confirmat faptul că Jackie Chan este primul actor din lume care şi-a lăsat de două ori amprentele în faţa teatrului. Ei spun că nu cunosc momentul exact în care primul set de dale a dispărut, însă sunt siguri că dalele nu au fost furate atunci când erau expuse în faţa clădirii.

Jackie Chan a primit în 2002 şi o stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, aflată la mică distanţă de Chinese Theatre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici