Premiera mondială a lungmetrajului "Saga Amurg: Eclipsa" va avea loc pe 24 iunie

Mult aşteptata parte a treia din franciza "Amurg/ Twilight", intitulat "Saga Amurg: Eclipsa", regizat de David Slade, va avea premiera mondială pe 24 iunie la Los Angeles, informează accesshollywood.com.

153 afișări
Imaginea articolului Premiera mondială a lungmetrajului "Saga Amurg: Eclipsa" va avea loc pe 24 iunie

Premiera mondială a lungmetrajului "Saga Amurg: Eclipsa" va avea loc pe 24 iunie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Eroii din precedentele două părţi ale francizei - "Amurg" şi "Saga Amurg: Lună nouă" -, actorii Robert Pattinson, Kristen Stewart şi Taylor Lautner, îşi vor relua rolurile care i-au făcut celebri şi în "Saga Amurg: Eclipsa".

Regizat de David Slade, cel de-al treilea film din franciza "Twilight" va rula la cea de-a 16-a ediţie a Festivalului de Film de la Los Angeles şi va fi proiectat la Nokia Theatre.

Continuând acţiunea din partea a doua a francizei, în "Eclipse" este prezentată povestea de dragoste dintre Bella, interpretată de Kristen Stewart, şi vampirul Edward, interpretat de Robert Pattinson. Actriţa Bryce Dallas Howard o interpretează pe malefica vampiriţă Victoria, care adună o armată de vampiri pentru a răzbuna moartea iubitului ei James, ucis de Edward, provocând mari probleme atât familiei Cullen, cât şi Bellei, pe care o acuză de moartea lui James.

Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, şi "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz - au obţinut împreună încasări de 1,08 miliarde de dolari. Al patrulea film din franciza "Amurg/ Twilight", intitulat "The Twilight Saga: Breaking Dawn", va fi regizat de Bill Condon. Franciza "Twilight" are la bază volumele scrise de Stephenie Meyer - "Amurg" şi continuările "Lună Nouă", "Eclipsa" şi "Zori de Zi" -, vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, potrivit editurii britanice Little, Brown Book Group.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici