Premiera ultimului film al lui Tom Cruise, anulată din cauza atacului din Connecticut - VIDEO

Premiera din Statele Unite ale Americii a lungmetrajului de acţiune "Jack Reacher. Un glonţ la ţintă", produs de Paramount Pictures şi cu Tom Cruise în rolul principal, a fost anulată "în semn de respect pentru familiile celor 27 de victime ucise în atacul de la o şcoală din Connecticut".

1084 afișări
Imaginea articolului Premiera ultimului film al lui Tom Cruise, anulată din cauza atacului din Connecticut - VIDEO

Premiera ultimului film al lui Tom Cruise, anulată din cauza atacului din Connecticut

Filmul, a cărui franciză este deţinută de Tom Cruise şi a cărui premieră ar fi prilejuit prima apariţie publică a actorului după despărţirea sa de Katie Holmes, urmează să aibă loc, totuşi, pe 26 decembrie, în Marea Britanie, informează contactmusic.com.

Până în prezent nu există informaţii cu privire la data unei eventuale reprogramări a premierei din Statele Unite. La începutul acestei luni, lungmetrajul a fost lansat oficial în mai multe oraşe din Europa.

Jack Reacher, eroul seriei bestseller care îi poartă numele, creat de Lee Childs, trece graniţa genurilor şi îşi face debutul pe marele ecran în "Jack Reacher. Un glonţ la ţintă". Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) este pe urmele unui ucigaş care a omorât şase oameni, fiecare dintr-un singur foc. Când poliţiştii sunt siguri că au pus mâna pe suspect, acesta refuză să scoată o vorbă, în schimb le dă o hârtie pe care scrie atât: "Aduceţi-l pe Jack Reacher!". Aşa începe o cursă contra cronometru pentru aflarea adevărului din spatele acestui caz, pe care Jack Reacher îl va demonta piesă cu piesă luptându-se cu un duşman la care nimeni nu se aştepta.

Adam Lanza, asasinul din Connecticut, şi-a ucis mama, vineri, înainte de a se îndrepta spre şcoala Sandy Hook din Newtown, unde a deschis focul, ucigând 20 de copii şi şase adulţi.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici