Premiile OSCAR 2013: Ceremonia de decernare, în direct la HBO

HBO România va transmite, în direct şi în exclusivitate, cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar, în noaptea de 24 spre 25 februarie, de la ora 03.30.

2127 afișări
Imaginea articolului Premiile OSCAR 2013: Ceremonia de decernare, în direct la HBO

Premiile OSCAR 2013: Ceremonia de decernare, în direct la HBO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar va fi transmisă live, nedublat, în noaptea de duminică, 24 februarie, spre luni, 25 februarie, de la ora 3.30, şi va fi precedată de o transmisiune specială, în direct de pe covorul roşu, începând cu ora 02.00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Totodată, HBO va difuza marţi, 26 februarie, de la ora 20.00, varianta editată şi subtitrată a premiilor Academiei de film americane, ediţia 2013.

Cea de-a 85-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Hollywood & Highland Center din Los Angeles. Gala va fi prezentată de actorul Seth MacFarlane.

Lungmetrajul "Lincoln", regizat de Steven Spielberg, a primit cele mai multe nominalizări - 12 - şi este urmat în acest top al producţiilor cu cele mai multe selecţii de filmele "Life of Pi", cu 11. Filmele "Silver Linings Playbook" şi "Les Misérables" au primit câte opt nominalizări, iar "Argo" - şapte nominalizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici