Prezentatorul TV Jimmy Kimmel a primit o stea pe Walk of Fame

Prezentatorul de televiziune american Jimmy Kimmel a primit vineri după-amiază o stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

129 afișări
Imaginea articolului Prezentatorul TV Jimmy Kimmel a primit o stea pe Walk of Fame

Jimmy Kimmel (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Ceremonia a avut loc în faţa celebrei săli de spectacole El Capitan Theater de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles, unde este înregistrată emisiunea prezentată de Jimmy Kimmel, informează dailymail.co.uk.

Prezentatorul american a fost însoţit la ceremonia de dezvelire a stelei care îi este dedicată de logodnica sa, Molly McNearney, de părinţii lui şi de fostul lui colaborator Carson Daly.

Steaua dedicată celebrului prezentator de televiziune este cea de-a 2.489-a de pe Hollywood Walk of Fame şi a fost dezvelită cu o zi înainte de cea de-a zecea aniversare a emisiunii prezentate de Jimmy Kimmel, "Jimmy Kimmel Live!", difuzată de televiziunea americană ABC.

Jimmy Kimmel, în vârstă de 45 de ani, şi-a început cariera în radio, în 1984, pe când se afla încă la liceu, prezentând o emisiune duminicală la postul de radio al Universităţii Nevada din Las Vegas, KUNV-FM.

A debutat în televiziune în 1997, în calitate de coprezentator al emisiunii-concurs "Win Ben Stein's Money", care i-a adus un premiu Daytime Emmy în 1999.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici