Prezentul şi trecutul în Vietnam: Imaginile care demonstrează că nu s-a schimbat aproape nimic în ţara asiatică - GALERIE FOTO

Dacă o imagine poate spune o mie de cuvinte câteva fotografii făcute publice de un fotograf din Vietnam spun o adevărată poveste. Câteva poze suprapuse cu realitatea din ziua de astăzi din Vietnam demonstrează că ţara asiatică nu s-a schimbat foarte mult.

1266 afișări
Imaginea articolului Prezentul şi trecutul în Vietnam: Imaginile care demonstrează că nu s-a schimbat aproape nimic în ţara asiatică - GALERIE FOTO

Prezentul şi trecutul în Vietnam: O galerie foto care demonstrează că nu s-a schimbat aproape nimic în ţara asiatică (Imagine: Flickr)

Khanh Hmoong, un fotograf din Vietnam, a postat pe contul său de Flickr o serie de fotografii în care compară realitatea din anul 2013 a acestei ţări şi felul în care arăta statul asiatic în 1920, relatează tabloidul britanic Daily Mail.  

Poziţionând imaginile în diverse locaţii din ţară, Hmoong reuşeşte să facă distincţia dintre prezent şi trecut. Efectul creat de aceste suprapuneri de imagini permite privitorului să observe prin ce schimbări arhitecturale şi tehnologice a trecut Vietnam pe parcursul a câtorva decenii. 

O parte din fotografiile publicate de fotograf au fost făcute în anul 1920, însă câteva sunt datate din perioada celebrului război vietnamez.

Câteva imagini pun accentul pe modificările de mediu cât şi de transport, putând fi văzute fotografii în care apar oameni folosind cai sau măgari pentru transport. În 2013 sunt observate însă autovehicule de diferite tonaje utilizate de locuitorii din Vietnam.

Una dintre fotografii prezintă câţiva soldaţi care cuceresc în mod triumfal un templu vietnamez care, în anul 2013, pare a fi o atracţie turistică locală.   

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici