Prima fotografie oficială a Prinţesei de Wales, lansată după intervenţia chirurgicală la abdomen

Prima fotografie oficială a Prinţesei de Wales, realizată după intervenţia chirurgicală la abdomen din luna ianuarie, a fost prezentată publicului. În imagine apare prinţesa înconjurată de copiii ei. Starea de sănătate a lui Kate a provocat numeroase speculaţii.

1270 afișări
Imaginea articolului Prima fotografie oficială a Prinţesei de Wales, lansată după intervenţia chirurgicală la abdomen

Prima fotografie oficială a Prinţesei de Wales, lansată după intervenţia chirurgicală la abdomen

Fotografia care o arată pe Kate împreună cu copiii ei a fost făcută de Prinţul William. Imaginea a fost publicată cu ocazia Zilei Mamei, iar Kate a mulţumit publicului pentru susţinerea de care a avut parte în timpul şi după intervenţia chirugicală, potrivit Sky News.

În imagine aparte Kate zâmbind, având braţele înfăşurate în jurul copiilor ei mai mici, Prinţul Louis şi Prinţesa Charlotte, în timp ce copilul cel mare, Prinţul George, stă în spatele mamei sale şi o îmbrăţişează.

Kate nu a mai fost văzută în public de la Crăciun. Viitoarea regină, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la o clinică din Londra pentru o operaţie planificată pe 16 ianuarie. Prinţesa s-a întors acasă după 13 zile, iar reprezentanţii Palatului Kensington au spus atunci că prinţesa „face progrese bune”.

Lipsa apariţiilor publice ale prinţesei şi absenţa Prinţului William de la un eveniment din cauza unei „chestiuni personale” au dus la o creştere a speculaţiilor privind starea de sănătate a lui Kate.

Kate ar putea să revină la îndatoririle regale oficiale după Paşte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici