Prima persoană arestată pentru că a condus în stare de ebrietate o trotinetă electrică. Ce sumă va plăti după ce a accidentat două persoane

Un bărbat din Marea Britanie a devenit prima persoană care a fost arestată după ce a condus în stare de ebrietate o trotinetă electrică şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, relatează LadBible.

236 afișări
Imaginea articolului Prima persoană arestată pentru că a condus în stare de ebrietate o trotinetă electrică. Ce sumă va plăti după ce a accidentat două persoane

sursa FOTO: Hepta

Dmitry Gromov, în vârstă de 28 de ani din Marea Britanie, este prima persoană care a fost reţinută de Poliţie după ce a condus o trotinetă electrică, având o alcoolemie peste limita legală şi ca urmare a accidentat o motocicletă, relatează LadBible.

Tânărul a pledat vinovat, iar astfel i-a fost interzisă utilizarea unei trotinete electrice vreme de 16 luni. 

De asemenea, tânărul a trebuit să plătească o despăgubiri celor două victime accidentate în valoare de peste 3.000 de lire sterline.

În Marea Britanie, condusul trotinetelor electrice este ilegal în spaţiul public, fiind permis doar pe proprietate privată.

Autorităţile britanice au arestat într-o singură săptămână a anului trecut 100 de persoane pentru condusul trotinetelor electrice în spaţiul public. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici