Prima reacţie a Simonei Halep după divorţul de Toni Iuruc. Apare numele lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep, 31 de ani pe 27 septembrie, a confirmat că s-a separat de Toni Iuruc, 43 de ani.

7257 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a Simonei Halep după divorţul de Toni Iuruc. Apare numele lui Patrick Mouratoglou

Prima reacţie a Simonei Halep după divorţ

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat azi, la mai puţin de un an de la căsătorie. La ieşirea de la notar, omul de afaceri a avut o glumă ciudată. „E ca eliminarea în turul 1 de la US Open”, a declarat Toni Iuruc, citat de WowBiz.

Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect”, a comentat fosta lideră WTA pe Instagram.

Simona Halep şi Toni Iuruc au fost astăzi la notar, unde au semnat actele de divorţ. Cei doi s-au căsătorit civil pe 17 septembire 2021, iar în noiembrie 2022 ar fi trebuit să aibă loc şi nunta.

Simona Halep şi Toni Iuruc ar fi stabilit de la început să nu îşi împartă nimic în urma unei posibile despărţiri, ci să meargă înainte fiecare cu banii câştigaţi pe cont propriu. Halep are o avere de 40.000.000 de dolari din tenis.

Patrick, surprins în ofsaid de paparazzi

Prosport susţine că antrenorul jucătoarei noastre, francezul Patrick Mouratoglou, ar putea avea o „contribuţie” la destrămarea căsniciei, fiind extrem de apropiat de eleva lui.

În trecut, tehnicianul a fost surprins în tandreţuri cu Serena Williams. De altfel, colaborarea lui Patrick, care este căsătorit în prezent, cu Simona a apărut imediat după ce a rupt colaborarea cu Serena.

Cea care a scos la iveală legătura Serena-Patrick a fost rusoaica Maria Şarapova, într-o conferinţă de presă, pe când era în activitate.

Supărată că Serena a comentat ceva despre viaţa ei personală, Şarapova a declarat: „Dacă vrea să vorbească despre ceva personal, ar trebui să vorbească despre iubitul ei care divorţează şi are copii".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici