Primarul Timişoarei, aflat în vacanţă la Ibiza, îşi lansează pe Facebook o melodie compusă de el - AUDIO, FOTO

Primarul Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, care s-a aflat în vacanţă la Ibiza, şi-a lansat pe Facebook o compoziţie instrumentală proprie, melodia fiind intitulată "Ca marea".

1330 afișări
Imaginea articolului Primarul Timişoarei, aflat în vacanţă la Ibiza, îşi lansează pe Facebook o melodie compusă de el - AUDIO, FOTO

Primarul Timişoarei, aflat în vacanţă la Ibiza, îşi lansează pe Facebook o melodie compusă de el (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Robu a lansat melodia "Ca marea" vineri, pe Facebook, el semnând compoziţia instrumentală.

"În definitiv, de ce altădată şi nu acum? Aşa... Acum, pur şi simplu. Acum, cât sufletul e încă sub vraja mării. După 10 zile petrecute pe malul mării, îmi iau inima în dinţi şi vă prezint una din compoziţiile mele muzicale, piesa intitulată «Ca marea»", a scris Robu pe Facebook.

Ascultă aici melodia "Ca marea"

Piesa are deocamdată doar linia melodică şi este destinată unor versuri scrise de Eusebiu Camiliar.

Edilul nu a dezvăluit dacă va şi interpreta melodia sau o va oferi unei trupe sau unui solist.

Nicolae Robu şi-a petrecut concediul de zece zile în Ibiza, el postând şi fotografii din timpul vacanţei în care a plecat în 4 august.

Robu anunţa în luna iunie că vrea să se lanseze în lumea muzicală şi că primul său album va avea 70 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici