Primele cuvinte după 19 ANI DE TĂCERE. Povestea emoţionantă a bărbatului care învaţă din nou să vorbească

Un bărbat paralizat care nu a putut vorbi timp de aproape 20 de ani a rostit din nou câteva cuvinte în faţa mamei sale.

4153 afișări
Imaginea articolului Primele cuvinte după 19 ANI DE TĂCERE. Povestea emoţionantă a bărbatului care învaţă din nou să vorbească

Primele cuvinte după 19 ANI DE TĂCERE. Povestea emoţionantă a bărbatului care învaţă din nou să vorbească (Imagine: Daily Mail)

Medicii au spus că Simon Ellis, în prezent în vârstă de 37 de ani, nu va mai putea vorbi niciodată după ce a suferit două fracturi de craniu într-un accident în 1992, scrie dailymail.co.uk.

Bărbatul i-a uimit însă pe medici şi pe mama lui când a rostit din nou câteva cuvinte. Acesta i-a spus mamei sale, după 19 ani, "te iubesc".

"Ne-au spus că va muri la terapie intensivă. Nu a putut scoate un cuvânt timp de 19 ani, dar acum a început să vorbească. Nu voi uita niciodată momentul în care mi-a spus acel "Te iubesc". Am început să plâng şi a fost foarte emoţionant", a declarat Diane Franklin, mama tânărului.

Femeia în vârstă de 61 de ani, care a avut grijă de fiul ei în tot acest timp, a spus că acesta începe să îşi revină: "Simt că se întoarce printre noi şi suntem extrem de fericiţi".

Simon a fost accidentat în 1992, când s-a urcat în maşină alături de un prieten care băuse înainte de a conduce. Maşina a intrat într-un zid, iar Simon nu şi-a mai putut folosi mâinile şi picioarele şi şi-a pierdut abilitatea de a vorbi, având nevoie de grijă 24 de ore pe zi. Prietenul său care a condus beat nu a fost rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici