Primele fotografii cu Harper Seven, fetiţa cuplului Beckham - FOTO

O primă fotografie cu Harper Seven, fetiţa cuplului Beckham, a fost postată de Victoria Beckham pe platforma de microblogging Twitter.

1679 afișări
Imaginea articolului Primele fotografii cu Harper Seven, fetiţa cuplului Beckham - FOTO

Primele fotografii cu Harper Seven, fetiţa cuplului Beckham (Imagine: Twitter)

Fotografia în care apare David Beckham ţinând-o în braţe pe Harper Seven este însoţită de un scurt comentariu: "'Daddy's little girl!" (Fetiţa lui tata!), potrivit Daily Mail.

Victoria Beckham a ales să posteze o primă fotografie cu Harper Seven, la aproape o săptămână de la naşterea fetiţei, pe platforma de microblogging Twitter.

La începutul acestei săptămâni, David a declarat că se străduieşte să devină mult mai "tandru" cu fetiţa cuplului, după cei trei fii pe care îi are cu soţia lui, Victoria Beckham.

Astfel, în prima fotografie cu Harper Seven, postată de către Victoria pe Twitter, David apare foarte afectuos cu fetiţa lor, în timp ce o leagănă. Fotografia îl surprinde pe David în timp ce o atinge uşor cu nasul pe fetiţă, care este învelită într-o păturică şi poartă pe cap o căciuliţă.

David i-a întors favoarea Victoriei, postând la rândul lui pe Facebook o fotografie în care apare Victoria împreună cu fetiţa lor. Fotografia de pe contul de Facebook al lui David Beckham este însoţită de comentariul: "Am făcut această fotografie celor două fete ale mele în timp ce dormeau...".

Fotografia o surprinde pe Victoria cu Harper la pieptul său, în timp ce mama şi fetiţa se odihnesc.

Pe de altă parte, sâmbătă, David şi-a exprimat fericirea pentru venirea pe lume a fetiţei lui, apărând pe terenul de fotbal cu o pereche de pantofi de sport pe care avea imprimat cu culoarea roz numele acesteia, alături de numele celorlalţi trei copii ai lui şi ai Victoriei - Brooklyn, Romeo şi Cruz. El a fost surprins purtând această încălţăminte la meciul amical disputat de echipele de fotbal LA Galaxy şi Real Madrid.

Fotbalistul formaţiei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a devenit tată pentru a patra oară, după ce soţia sa, Victoria, a născut o fetiţă, în 10 iulie, la Los Angeles.

Cuplul mai are trei băieţi Brooklyn, în vârstă de 12 ani, Romeo, opt ani şi jumătate, şi Cruz, şase ani şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici