Primele imagini cu BEBELUŞUL REGAL, la aproximativ 6 ore de la naştere. Kate Middleton şi prinţul William l-au prezentat lumii, la ieşirea din spital | VIDEO

Kate Middleton şi prinţul William au prezentat lumii băieţeul lor abia născut, la ieşirea din Spitalul St Mary's din Londra, unde a fost internată în această dimineaţă.

23686 afișări
Imaginea articolului Primele imagini cu BEBELUŞUL REGAL, la aproximativ 6 ore de la naştere. Kate Middleton şi prinţul William l-au prezentat lumii, la ieşirea din spital | VIDEO

Primele imagini cu BEBELUŞUL REGAL. Kate Middleton a prezentat lumii băieţeul abia născut, la ieşirea din spital | VIDEO

Ducesa de Cambridge a născut, luni, cel de-al treilea copil. Băieţelul, al şaselea strănepot al reginei Elizabeth a II-a, s-a născut la ora locală 11.01 (10.01 GMT).

Copilul a avut la naştere - la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William - greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Biroul de presă de la Palatul Kensington a mai anunţat că "Regina (Elizabeth a II-a, n.r.), ducele de Edinburgh (prinţul consort Philip, n.r.), prinţul de Wales (prinţul moştenitor Charles, n.r.), ducesa de Cornwall (Camilla, n.r.), prinţul Harry şi membrii ambelor familii au fost informaţi şi sunt încântaţi de această veste".

Numele bebeluşului ar putea fi făcut public în maximum două zile de la naştere.

Informaţia despre cea de-a treia sarcină a ducesei Kate a fost făcută publică pe 4 septembrie 2017, după ce aceasta, suferind de severe greţuri matinale, a fost nevoită să-şi anuleze participarea la un eveniment.

În octombrie 2017, Palatul Kensington, reşedinţa sa oficială, a anunţat că cel de-al treilea copil al ducesei se va naşte în aprilie, în a doua jumătate a lunii.

Bebeluşul va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici