Prince a lansat un nou single pe YouTube. Cum sună "Screwdriver" - VIDEO

Prince a lansat un nou single, "Screwdriver", pe platforma video YouTube, după ce o parte din această melodie a fost publicată, fără acordul său, pe Twitter.

337 afișări
Imaginea articolului Prince a lansat un nou single pe YouTube. Cum sună "Screwdriver" - VIDEO

Prince (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cântăreţul în vârstă de 54 de ani şi trupa sa compusă exclusiv din femei - Hannah Ford (tobe), Donna Grantis (chitară) şi Ida Nielsen (bas) - au lansat pe YouTube versiunea integrală a cântecului, informează contactmusic.com.

Utilizatorul care a lansat doar o parte din melodie pe platforma de microblogging Twitter se numeşte 3rd Eye Girl şi se pare că este un "pseudonim" virtual tot al lui Prince.

Prince va primi un premiu pentru întreaga carieră la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas pe 19 mai.

Prince Rogers Nelson, celebru după numele de scenă, Prince, este un cântăreţ, compozitor şi artist de origine americană născut pe 7 iunie 1958, în Minneapolis, Minnesota. Muzicianul a mai avut multe alte nume de scenă, printre care simboluri greu de pronunţat. Recent, el a fost numit de fani "Artistul cunoscut în trecut drept Prince/ The Artist Formerly Known As Prince", ocazional abreviat ca "TAFKAP".

Prince este posesorul a zece discuri de platină, 30 dintre piesele sale situându-se pe primele poziţii ale Top 40 Billboard. Artistul deţine propria casă de discuri şi propriul brand, el fiind şi producător al majorităţii pieselelor sale. Mai mult decât atât, Prince a fost, de-a lungul carierei sale, agent al unor vedete ca Sheila E. şi Carmen Electra, dar şi pentru publicaţiile The Time şi Vanity 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici