Prince, obligat să plătească despăgubiri de 4 milioane de dolari unei companii de parfumuri

Prince a fost obligat de un judecător din New York să plătească despăgubiri de 4 milioane de dolari unei companii de parfumuri, care îl acuză că a încălcat termenii unui contract potrivit cărora muzicianul trebuia să promoveze parfumul 3121, numit după albumul său lansat în 2006.

225 afișări
Imaginea articolului Prince, obligat să plătească despăgubiri de 4 milioane de dolari unei companii de parfumuri

Prince (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania Revelations Perfume And Cosmetics Inc. spune că a cumpărat licenţă pentru numele, imaginea şi titlul albumului muzicianului, pentru a promova acest parfum. Însă Prince a refuzat să mai promoveze produsul după lansarea lui pe piaţă, în iulie 2007. Din acest motiv, parfumul nu a avut vânzările preconizate de producător, informează nme.com.

Procesul a fost intentat în noiembrie 2008. Suma stabilită ca despăgubire de judecătorul care s-a ocupat de caz trebuie să fie confirmată de un al doilea judecător.

Avocatul muzicianului a declarat pentru New York Law Journal că va contesta decizia.

Prince este considerat unul dintre cei mai buni interpreţi live din toate timpurile. Imensul său catalog muzical cuprinde o serie de piese cunoscute în lumea întreagă, precum "Purple Rain", "Diamonds And Pearls" şi "1999". Prince, care este prezent în industria muzicii din 1976, a vândut, în cei 35 de ani de carieră, peste 100 de milioane de discuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici