Prinţul Albert de Monaco s-a logodit

Prinţul Albert de Monaco, în vârstă de 52 de ani, s-a logodit cu fosta înotătoare sud africană Charlene Wittstock, de 32 de ani, cu care are o relaţie de patru ani, a anunţat Casa Regală.

130 afișări
Imaginea articolului Prinţul Albert de Monaco s-a logodit

Prinţul Albert de Monaco s-a logodit (Imagine: Mediafax oto/AFP)

O sursă a Casei Regale a declarat în acest an pentru revista Point de Vue că "Charlene este frumoasă şi are stil, şi cu toţii sperăm ca ea să asigure succesiunea regală", scrie dailymail.co.uk.

De-a lungul timpului, prinţul Albert a avut relaţii cu unele dintre cele mai frumoase şi cunoscute femei din lume, printre care Angie Everhart, Brooke Shields şi Claudia Schiffer.

De asemenea, prinţul a combătut zvonurile potrivit cărora ar fi homosexual.

Prinţul Albert are doi copii, din relaţii pasagere, însă, potrivit regulilor de succesiune ale principatului catolic de pe Riviera Franceză, doar copiii născuţi în cadrul căsătoriei pot moşteni tronul.

Prinţul Albert al II-lea, născut pe 14 martie 1958, este fiul prinţului Rainier al III-lea şi al prinţesei Grace Kelly. Albert al II-lea i-a urmat tatălui său pe tronul principatului Monaco pe 12 iulie 2005.

Charlene Wittstock, de naţionalitate sud-africană, s-a născut pe 25 ianuarie 1978, la Bulawayo, în Zimbabwe. Înainte de a se stabili în Monaco, Charlene Wittstock a fost educatoare şi campioană la nataţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici