Prinţul Harry, înapoi în uniformă de Valentine's Day. Motivul pentru care Meghan Markle petrece singură prima "Zi a Îndrăgostiţilor" de la căsătorie | FOTO, VIDEO

Prinţul Harry îşi petrece ziua de Valentine's Day, prima ca bărbat căsătorit, într-una dintre cele mai dure zone din lume. El participă la o serie de antrenamente la Cercul Artic, alături de militarii aflaţi la baza britanică din Norvegia, ca parte a îndatoririlor sale regale.

3097 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry, înapoi în uniformă de Valentine's Day. Motivul pentru care Meghan Markle petrece singură prima "Zi a Îndrăgostiţilor" de la căsătorie | FOTO, VIDEO

Prinţul Harry, înapoi în uniformă de Valentine's day. Meghan Markle petrece singură prima Zi a Îndrăgostiţilor

Prinţul Harry a făcut turul bazei din Bardufoss, unde s-a întâlnit cu militarii britanici, cu piloţii de avioane, precum şi cu inginerii de la faţa locului, pentru a se familiariza cu procedurile de instruire, relatează Daily Mail. 

La exerciţiile de iarnă de la baza de pe teritoriul norvegian, din apropiere de Polul Nord, participă anual peste 16.000 de marinari şi piloţi britanici, pentru a se antrena în condiţii extreme, încă din 1969. 

Ducele de Sussex, care a activat în armată timp de zece ani, a devenit căpitan general al Marinei Regale în 2017, preluând atribuţiile bunicului său, prinţul Philip, după ce acesta s-a pensionat.
 
Meghan Markle, soţia prinţului Harry, este însărcinată în şase luni. Ducesa de Sussex aşteaptă să nască în luna aprilie.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici