Procesul în cazul Michael Jackson: Conrad Murray refuză să depună mărturie

Medicul Conrad Murray, judecat la Los Angeles pentru moartea cântăreţului Michael Jackson, nu va depune mărturie în procesul care îi este intentat.

247 afișări
Imaginea articolului Procesul în cazul Michael Jackson: Conrad Murray refuză să depună mărturie

Procesul în cazul Michael Jackson: Conrad Murray refuză să depună mărturie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am decis să nu depun mărturie în acest caz", i-a spus Murray judecătorului Michael Pastor.

A şasea şi, totodată, ultima săptămână de audieri la Curtea Superioară din Los Angeles a început luni cu contrainterogatoriul medicului Paul White, ale cărui concluzii stau la baza tezei formulate de avocaţii medicului Murray, judecat pentru omucidere involuntară.

Martorul-cheie al avocaţilor medicului Conrad Murray, judecat la Los Angeles pentru moartea cântăreţului Michael Jackson, a fost constrâns luni să recunoască erorile profesionale comise de medicul starului, în timpul unui contrainterogatoriu care a făcut ca teza susţinută de apărare să se clatine.

Potrivit autopsiei, "regele muzicii pop" a murit pe 25 iunie 2009 în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic pe care starul îl folosea pe post de somnifer. Conrad Murray, care era pe atunci medicul personal al megastarului, a recunoscut că i-a administrat cântăreţului acest medicament în dimineaţa zilei în care acesta a murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici