Producţia americană "The Return of Captain Nemo" se va filma în ianuarie 2012 la Bucureşti

Echipa lungmetrajului de aventuri "The Return of Captain Nemo" va începe filmările la Bucureşti în ianuarie 2012, la Studiourile MediaPro din Buftea, informează producătorii americani.

307 afișări
Imaginea articolului Producţia americană "The Return of Captain Nemo" se va filma în ianuarie 2012 la Bucureşti

Hugh Bonneville (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În rolul căpitanului este distribuit actorul britanic Hugh Bonneville, vedeta serialului "Downton Abbey". Acestuia i se alătură Hayley Atwell şi David Morrissey.

Atwell a debutat în filmul lui Woody Allen "Visul Casandrei/ Casandra's Dream", după care a fost distribuit în lungmetraje precum "Căpitanul America. Primul răzbunător/ Captain America. The First Avenger".

Morrissey a jucat rolul lui Gordon Brown în filmul lui Stephen Frears "The Deal" şi a avut roluri în producţii precum trilogia "Red Riding" şi "John Lennon: Începutul unei legende/ Nowhere Boy".

Filmul "The Return of Captain Nemo" este prezentat ca un fel de continuare a romanului lui Jules Verne "20.000 de leghe sub mări". Filmul îl are ca erou pe căpitanul Nemo, la bordul submarinului său, Nautilus.

Producătoarea filmului, Amy Krell, a petrecut prima jumătate a anului acesta la Studiourile MediaPro, pentru preproducţie, deoarece lungmetrajul va fi realizat în totalitate în studio şi va fi completat de efecte speciale complexe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici