ProFM lansează radioul online LaLa Radio, dedicat fanilor trupei LaLa Band

ProFM lansează duminică, la ora 17.00, radioul online LaLa Radio, dedicat fanilor trupei LaLa Band, care va putea fi ascultat 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

7473 afișări
Imaginea articolului ProFM lansează radioul online LaLa Radio, dedicat fanilor trupei LaLa Band

ProFM lansează radioul online LaLa Radio, dedicat fanilor trupei LaLa Band

Fanii "LaLa Band" vor avea, din 20 mai, o surpriză de proporţii, datorită căreia vor putea asculta peste 80 de melodii interpretate de trupa fenomen din România. Începând de duminică, ProFM va lansa în premieră stream-ul online "LaLa Radio", care va putea fi accesat pe paginile de Facebook "pariucuviata", "lalaband" şi ProFM, urmând ca, din a doua săptămână, să fie activ şi pe www.profm.ro şi unde vor putea fi auzite atât celebrele piese originale compuse de Ionuţ Radu "Stage of Joy", "LaLa Love Song" până la cel mai recent single "Hey you", dar şi deja cunoscutele cover-uri interpretate în cele două sezone ale producţiei "Pariu cu viaţa".

"Mă bucur foarte mult ca s-a înfiinţat «Lala Radio», deoarece acum puteţi asculta zilnic toate melodiile acumulate în cele două sezoane de «Pariu cu viaţa», dar şi melodii noi", au declarat Alina Eremia şi Dorian Popa, protagoniştii din "Pariu cu viaţa", serial care va ajunge la finalul cel de-al doilea sezonâ, pe 28 mai, de la ora 20.30, la Pro TV.

"Sper să rămâneţi pe frecvenţă şi să fredonaţi melodiile voastre preferate!!LaLa Nation is on Lala Radio!!", au declarat la rândul lor Cristina şi Vlad, explicând că acest radio este cadoul trupei LaLa Band pentru miile de fani care îi susţin şi odată cu lansarea radioului prinde contur şi LaLa Nation - "naţiunea celor care ascultă muzică bună, a tinerilor care luptă pentru visurile lor şi nu se lasă intimidaţi de piedicile din calea lor pentru a-şi atinge scopul. Sunt tineri energici, înspiraţi de lucrurile frumoase din jurul lor şi care vor să se facă auziţi pentru o schimbare", încheie Vlad.

LaLa Radio va fi lansat duminică, la ora 17.00, printr-o numărătoare inversă care va avea loc pe Facebook, live de la repetiţiile pe care trupa le va face pentru concertul "LaLa Summer Love", din 2 iunie. Astfel, LaLa Band devine prima trupă din România care va avea un radio online propriu, ce va putea fi ascultat 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici