ProFM vine cu "Alai în Tramvai", pe 15 aprilie

ProFM sărbătoreşte împlinirea a 20 de ani de la lansare, pe 15 aprilie, cu un concert live, cu Smiley, Alex Velea şi Sore, într-un tramvai în mişcare prin Bucureşti, sub genericul "Alai în Tramvai", informează radioul.

416 afișări
Imaginea articolului ProFM vine cu "Alai în Tramvai", pe 15 aprilie

ProFM vine cu "Alai în Tramvai", pe 15 aprilie

După ce în 2012 a făcut "Show la Metrou", în acest an, aniversarea vârstei rotunde este şi mai inedită, cu "Alai la Tramvai".

Din subteran, ProFM urcă pe calea undelor şi organizează pentru ascultătorii săi un super-concert cu invitaţi aşa cum toată lumea îşi doreşte - Smiley, Alex Velea şi Sore & Mihai Ristea, care vor cânta live într-un tramvai în mişcare prin Bucureşti. Şi nu în orice tramvai, ci unul ales special pentru această ocazie, nou-nouţ şi 100% românesc, Bucur LF, produs de Uzina RATB, care va fi pus în întregime la dispoziţia echipei ProFM.

100 de ascultători se vor alătura "alaiului". Pentru toată lumea, atât pentru DJ-ii ProFM, invitaţii lor, dar mai ales pentru Sore, Alex Velea şi Smiley, evenimentul este o premieră, cei trei artişti cântând pentru prima dată live într-un astfel de context, cu tot cu intrumente, în mişcare.

Cei care vor să se afle printre norocoşii 100 care vor lua parte pe 15 aprilie la cel mai tare concert din România trebuie să intre pe www.profm.ro, unde vor descoperi cum pot intra în posesia unui bilet pentru "Alai la Tramvai" şi astfel vor sărbători în timp real şi în mod atipic cei 20 de ani de ProFM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici