Proiecţie caritabilă a filmului "Paddington", pe 12 decembrie, la Bucureşti - VIDEO

Filmul "Paddington", despre popularul ursuleţ din Peru, va fi proiectat, pe 12 decembrie, la cinema The Light din Bucureşti, în cadrul unui eveniment de strângere de fonduri pentru animalele fără adăpost.

402 afișări
Imaginea articolului Proiecţie caritabilă a filmului "Paddington", pe 12 decembrie, la Bucureşti - VIDEO

Proiecţie caritabilă a filmului "Paddington", pe 12 decembrie, la Bucureşti

Preţul unui bilet de acces la proiecţia caritabilă a filmului "Paddington" este de 55 de lei de persoană şi include, pe lângă accesul la film, şi o bătură răcoritoare şi popcorn. Toţi banii colectaţi vor fi donaţi integral Fundaţiei Speranţa, care lucrează pentru adăpostirea, ocrotirea şi îngrijirea animalelor fără stăpân, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Evenimentul va avea loc pe 12 decembrie, de la ora 20.00, la cinema The Light din Bucureşti.

Filmul "Paddington", cu Nicole Kidman, Hugh Bonneville, Sally Hawkins şi Julie Walters, îl are ca protagonist pe popularul ursuleţ din Peru, erou al mai multor cărţi pentru copii publicate în Marea Britanie. Ajuns din junglele îndepărtate în mijlocul Londrei, Paddington speră să-şi găsească în sfârşit un cămin. Chiar când toate speranţele îi păreau năruite, simpaticul urs dă peste familia Brown care îl primeşte în mijlocul ei. Viitorul pare luminos pentru Paddington, dar problemele încep când Millicent (Nicole Kidman), o femeie lipsită de inimă şi împătimită de taxidermie, devine obsedată să-l aibă pe micul Paddington în colecţia sa de animale împaiate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici