Purtătorul de cuvânt al lui Michael Jackson neagă zvonurile legate de sănătatea starului

Purtătorul de cuvânt al cântăreţului american Michael Jackson a catalogat drept "o minciună totală" ştirile apărute în presa străină, ce susţin că că fostul "Rege al muzicii pop" are nevoie de un transplant de plămâni, din cauza unei maladii pulmonare rare.

34 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al lui Michael Jackson neagă zvonurile legate de sănătatea starului

Purtătorul de cuvânt al lui Michael Jackson neagă zvonurile legate de sănătatea precară a starului (Imagine: Mediafax Foto)

"Declaraţiile despre starea de sănătate a domnului Jackson reprezintă «o minciună totală»", a asigurat purtătorul de cuvânt al starului american, Tohme Tohme. "Domnul Jackson se simte bine, iar în această perioadă negociază cu o companie majoră din industria divertismentului şi cu o companie de televiziune, pentru a organiza un turneu mondial şi o serie de apariţii speciale la televiziune".

Declaraţia a fost făcută pentru a dezminte interviul cu scriitorul Ian Halperin, apărut în cotidianul britanic Sunday Express, în care Halperin declarase că Jackson suferă de deficienţă alfa 1-antitripsinică.

Halperin, care lucrează în prezent la scrierea biografiei neautorizată a celebrului cântăreţ, a declarat, totodată, că Jackson abia mai poate să vorbească, că suferă de emfizem pulmonar şi de sângerări interne şi că şi-a pierdut 95% din acuitatea vizuală a ochiului stâng.

"Ţinând cont de aceste afirmaţii ale autorului, sperăm că în viitor mass-media nu se va mai lăsa exploatată de astfel de încercări evidente de a promova biografia lui neautorizată", a spus Tohme.

Jackson, în vârstă de 50 de ani, este unul din cei mai bine vânduţi artişti din toate timpurile. El şi-a început cariera muzicală alături de fraţii lui, în grupul Jackson 5, promovaţi de celebra casă de discuri Motown şi a devenit un adevărat star mondial după lansarea celebrului album "Thriller", din 1984.

Viaţa şi cariera cântăreţului au intrat pe o pantă descendentă din 1990, din cauza scandalurilor şi a dezvăluirilor despre stilul său de viaţă excentric. Jackson a fost anchetat, judecat şi achitat de acuzaţia de comitere a unor abuzuri sexuale asupra unui minor în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici