Radu Mazăre, alături de mai multe tinere, a făcut repetiţii pentru carnavalul din Mamaia

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a făcut, sâmbătă, o primă repetiţie la carul alegoric pe care va defila în 5 iulie, la prima ediţie din acest an a carnavalului din Mamaia, el susţinând că acesta este gata în proporţie de 70 la sută, dar că mai trebuie făcute câteva repetiţii pentru spectacol.

333 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, alături de mai multe tinere, a făcut repetiţii pentru carnavalul din Mamaia

Radu Mazăre, alături de mai multe tinere, a făcut repetiţii pentru carnavalul din Mamaia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Mazăre a mers în zona Perla din Mamaia însoţit de mai multe tinere, s-a urcat împreună cu acestea pe carul alegoric şi le-a explicat ce trebuie să facă, unde să stea şi cum să se comporte în timpul primei ediţii a carnavalului în care primarul va fi costumat în Cezar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De altfel, Radu Mazăre şi fetele au devenit rapid atracţia turiştilor şi constănţenilor aflaţi în zonă, care s-au oprit şi au făcut fotografii cu telefoanele mobile.

Radu Mazăre a spus că acest car alegoric este gata în proporţie de 70 la sută şi că până sâmbăta viitoare mai trebuie făcute trei-patru repetiţii.

“Carul este gata în proporţie de 70 la sută, mai trebuie puse luminile, mai trebuie pusă muzica, accesorii. Va trebui să facem trei-patru repetiţii, pentru că vor veni şi gladiatorii, o să avem momentul artistic, o să dureze spectacolul cam o jumătate de oră după ce se termină defilarea. Carnavalul începe sâmbăta viitoare la ora 21.00, defilăm până la ora 22.00, iar apoi la noua scenă din Piaţeta Cazino va fi spectacolul, inclusiv cu luptele de gladiatori, cu scenele din Egiptul Antic cu Cleopatra, după care vor veni cele zece care ale cluburilor şi vor face şi ele propriul lor spectacol până în ora 23.00, când începe meciul”, le-a spus Radu Mazăre jurnaliştilor.

Din spectacolul de sâmbăta viitoare nu va lipsi nici fiul primarului, Răducu, el urmând să îl interpreteze pe Brutus.

“Am găsit luptătorii, am găsit soldaţii, am găsit gladiatorii, am găsit fetele, l-am găsit şi pe Brutus, îmi mai trebuie nişte senatori, aşa că fac o invitaţie publică, poate îmi vin nişte senatori din Senatul României pentru că am nevoie de cinci senatori. A fost o discuţie dacă Brutus să mă omoare sau nu până în final şi am hotărât că da, că aşa a fost istoria”, a mai afirmat Radu Mazăre.

După o primă repetiţie, fetele au mers să probeze costumele pentru carnaval, primarul spunând că al său este aproape gata.

Carul alegoric pe care va defila Radu Mazăre este un autobuz dezafectat care va fi echipat pentru fiecare dintre cele trei teme ale carnavalului din acest an, acum acesta având specific roman.

Prima ediţie a carnavalului din acest sezon estival din Mamaia va avea loc în 5 iulie, chiar de ziua de naştere a lui Radu Mazăre, care va fi costumat în Cezar, împăratul roman.

Primarul l-a mai întruchipat pe Cezar la filmările pentru videoclipul imnului staţiunii Mamaia, care au avut loc în luna mai. Cu acel prilej, Delia, interpreta melodiei "A lu’ Mamaia", a fost costumată în Cleopatra, cântăreaţa urmând să joace acelaşi rol şi la carnaval. Primarul nu se va costuma doar în Cezar în această vară, el urmând să mai interpreteze alte două personaje istorice - Ştefan cel Mare şi Ramses, la alte ediţii ale carnavalului.

Este pentru al treilea an consecutiv când Mamaia găzduieşte un asemenea carnaval, acesta fiind, de fapt, un spectacol oferit de cluburile din staţiune, reprezentanţii acestora defilând pe care alegorice pe faleza din Mamaia şi oferind apoi o reprezentaţie de dans şi muzică în Piaţeta Cazino.

Radu Mazăre a purtat diverse costume la ediţiile anterioare ale carnavalului, fiind, pe rând, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor şi Suleyman Magnificul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici