Rafael Nadal şi Steffi Graf, ceruţi în căsătorie în timp ce jucau. Cum au reacţionat - VIDEO

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a fost cerut în căsătorie de o admiratoare în timpul unui meci, lucru care s-a mai întâmplat şi cu jucătoarea Steffi Graf.

3800 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal şi Steffi Graf, ceruţi în căsătorie în timp ce jucau. Cum au reacţionat - VIDEO

Tenismanul spaniol Rafael Nadal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nadal a început să râdă când a auzit cererea în căsătorie. În schimb, Steffi Graf a reacţionat în urma propunerii fanului întrebându-l "câţi bani are".

Rafael Nadal este la ora actuală numărul unu mondial în clasamentul ATP. Jucătoarea Steffi Graf s-a aflat pe prima poziţie a clasamentului WTA timp de 377 de săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici