Rapperul 50 Cent, într-o dramă despre traficanţii de droguri, alături de Val Kilmer

Rapperul american 50 Cent va juca alături de Val Kilmer în filmul "Gun", o dramă a cărei acţiune este plasată în lumea tranzacţiilor cu droguri.

148 afișări
Imaginea articolului Rapperul 50 Cent, într-o dramă despre traficanţii de droguri, alături de Val Kilmer

Rapperul 50 Cent, într-o dramă despre traficanţii de droguri, alături de Val Kilmer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmările pentru acest proiect independent, bazat pe un scenariu original scris de rapperul 50 Cent, vor debuta în curând, în oraşul Grand Rapids din statul american Michigan.

Regizorul peliculei va fi Jessy Terrero, cel care a asigurat regia filmului "Petrecere la bord/ Soul Plane" (2004).

Din distribuţia filmului face parte şi actorul Charles Malik Whitfield.

În 2005, rapperul 50 Cent a jucat într-un film cu o temă similară, considerat de criticii de specialitate drept o dramă cu accente autobiografice, intitulat "Get Rich or Die Tryin'", ce poartă acelaşi titlu cu albumul său de debut, lansat în 2003.

50 Cent a mai jucat alături de Robert De Niro şi de Al Pacino în filmul "Righteous Kill" (2008) şi va juca în lungmetrajul "13", alături de Mickey Rourke.

50 Cent a vândut peste 30 de milioane de albume pe plan mondial.

Printre rolurile importante din cariera lui Val Kilmer se numără cele din filmele "Batman Forever" (1995), "Top Gun" (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, şi "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici