Rapperul Snoop Dogg fumează 81 de ţigări cu marijuana pe zi

Rapperul american Snoop Dogg a dezvăluit că fumează 81 de ţigări cu marijuana pe zi, într-un interviu acordat platformei de ştiri online Reddit.com, miercuri, în prima zi după ce statul Washington a legalizat consumul de marijuana în scopuri recreative.

8954 afișări
Imaginea articolului Rapperul Snoop Dogg fumează 81 de ţigări cu marijuana pe zi

Snoop Dogg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzicianul american, care şi-a schimbat recent numele în Snoop Lion, după o vizită în Jamaica, a participat miercuri la o sesiune "Q&A" ("Întrebări şi Răspunsuri") cu cititorii acestei platforme online, relatează huffingtonpost.com.

Astfel, Snoop Lion - care renunţase anterior şi la numele Snoop Doggy Dogg - a vorbit cu multă sinceritate despre pasiunea lui pentru marijuana, despre colaborarea cu actorii Ben Stiller şi Owen Wilson şi despre legalizarea consumului de marijuana în scopuri recreative în statul Washington.

Prezentăm mai jos câteva dintre întrebările puse de fani şi răspunsurile oferite de muzician:

Utilizatorul StongBad: Câte zile ai rezistat cel mai mult fără să fumezi (marijuana) ? Snoop Dogg: 164 de zile.

Utilizatorul Shagadelik: Îţi rulezi singuri ţigările sau cineva le rulează pentru tine? S.D.: Ambele variante.

Utilizatorul Avenx: Cum a fost să joci alături de Ben Stiller şi Owen Wilson în filmul "Poliţişti fără maniere/ Starsky & Hutch"? S.D.: "Pisicile" acelea chiar pot să fumeze!

Utilizatorul Shalom86: Cine e mai bun atunci când vine vorba de fumat "iarbă": David Chapelle sau Dr. Dre? S.D.: Dave Chappelle!

Utilizatorul Martzzz: Întotdeauna fumezi (marijuana) înainte de concerte şi de sesiunile de înregistrări? S.D.: Da, domnule!

Utilizatorul March1989: Am auzit că ai fi spus cândva că Willie Nelson (celebru cântăreţ de muzică country, n.r.) este singura persoană care te întrece atunci când vine vorba de fumat marijuana. E adevărat? S.D.: Willie e unul dintre cei mai buni la acest capitol. Să fumeze şi să facă muzică.

Utilizatorul Spookyjack123: Credeţi în taxarea marijuanei alături de legalizarea ei sau aţi prefera să nu existe taxe deloc sau foarte mici? S.D.: Legalizaţi-o şi dacă asta înseamnă că trebuie să fie şi taxată, atunci taxaţi-o.

Utilizatorul Spookyjack123: În medie, câte ţigări cu marijuana fumaţi într-o săptămână? S.D.: 81 de ţigări pe zi, şapte zile pe săptămână.

Rapperul american a fost nominalizat până în prezent de 13 ori la premiile Grammy, a lansat 11 albume solo şi a jucat în peste 35 de filme. Snoop, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie. Din 1993, când a devenit celebru, Snoop a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop este "Doggumentary" (2011). Muzicianul american va lansa în 2013 cel de-al 12-lea album de studio al său, intitulat "Reincarnated".

Snoop a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici