Redmond O'Neal, fiul lui Ryan O'Neal, arestat din nou pentru posesie de heroină şi marijuana

Redmond O'Neal, fiul actorului Ryan O'Neal şi al actriţei Farrah Fawcett, decedată în 2009, a fost arestat din nou pentru posesie de droguri, marţi, de poliţiştii din Santa Monica.

239 afișări
Imaginea articolului Redmond O'Neal, fiul lui Ryan O'Neal, arestat din nou pentru posesie de heroină şi marijuana

Fiul lui Ryan O'Neal, arestat pentru posesie de heroină şi marijuana

În urmă cu un an, tânărul în vârstă de 26 de ani a fost obligat prin decizie judecătorească să urmeze un program intensiv de dezintoxicare într-o clinică specializată.

"După ce Redmond O'Neal a recunoscut că se află în regim de eliberare condiţionată şi a acceptat să-i percheziţionăm maşina, poliţiştii au găsit heroină şi marijuana în automobil", a declarat poliţistul Richard Lewis, potrivit people.com.

Redmond O'Neal, care nu se afla sub influenţa drogurilor în momentul în care a fost oprit de poliţiştii americani pentru un control de rutină, a fost din nou arestat şi încarcerat, fără posibilitatea de a solicita eliberarea pe cauţine. El va apărea în faţa unui judecător în cursul zilei de joi.

Tânărul în vârstă de 26 de ani a declarat anul trecut că vrea să rămână "curat", după ce a fost trimis la închisoare, în urma mai multor arestări din cauza posesiei de droguri, şi s-a înscris într-un program intensiv de dezintoxicare într-o clinică din Los Angeles.

Datorită faptului că se afla în regim de eliberare condiţionată în momentul arestării sale, O'Neal ar putea fi trimis din nou la închisoare.

Redmond O'Neal se afla în închisoare în timpul ultimelor zile din viaţa mamei sale, actriţa Farrah Fawcett, decedată pe 25 iunie 2009, din cauza unui cancer de colon. Judecătorii l-au eliberat într-o scurtă permisie, pentru a putea asista la funeraliile mamei sale.

Redmond O'Neal se luptă cu dependenţa de alcool şi de droguri încă din adolescenţă. Redmond O'Neal, fiul actriţei Farrah Fawcett şi al celebrului actor Ryan O'Neal, a fost pus sub acuzaţie pentru deţinere de metamfetamine, substanţe descoperite de poliţie în timpul unei percheziţii efectuate la domiciliul actorului, în septembrie 2008, când tânărul se afla deja în regim de eliberare condiţionată, după o precedentă condamnare pentru posesie de stupefiante.

Situaţia lui Redmond O'Neal a devenit şi mai dificilă după ce a fost arestat, pe 5 aprilie 2009, la intrarea într-o închisoare din Los Angeles, unde venise să îşi viziteze un prieten. Poliţiştii au descoperit droguri în maşina tânărului.

Tatăl lui Redmond, actorul Ryan O'Neal - celebru pentru rolurile din filmele "Barry Lyndon", de Stanley Kubrick, şi "Love Story", care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar în 1971 - a fost la rândul lui condamnat, în ianuarie, fiind obligat să urmeze un program de dezintoxicare, cu o durată de 18 luni. Poliţia americană a găsit droguri în camera actorului în vârstă de 67 de ani, în timpul unei percheziţii din septembrie 2008.

Farrah Fawcett, originară din statul american Texas, şi-a câştigat celebritatea ca fotomodel, după ce a pozat în costum de baie pentru un afiş, în 1970, fiind ulterior distribuită în serialul de televiziune "Îngerii lui Charlie", realizat de producătorul Aaron Spelling. Ea a interpretat personajul Jill Munroe, o detectivă sub acoperire, extrem de atrăgătoare, bronzată, blondă şi cu o coafură ciufulită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici