Reese Witherspoon este însărcinată

Actriţa americană Reese Witherspoon este însărcinată şi aşteaptă primul ei copil cu cel de-al doilea soţ, impresarul Jim Toth, potrivit unor informaţii apărute în presa americană.

576 afișări
Imaginea articolului Reese Witherspoon este însărcinată

Reese Witherspoon este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 35 de ani a fost văzută, luni, ieşind dintr-o clădire din Los Angeles, în care îşi au sediile mai multe clinici medicale, arătând foarte bucuroasă, relatează site-ul x17online.com.

În aceeaşi clădire îşi are cabinetul un renumit medic ginecolog american, frecventat de numeroase vedete însărcinate de la Hollywood.

Reese Witherspoon şi Jim Toth, un agent de la Hollywood în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit la sfârşitul lunii martie. Cei doi au început să se întâlnească în ianuarie 2010, la scurt timp după ce Witherspoon s-a despărţit de actorul Jake Gyllenhaal, după o relaţie de trei ani, şi s-au logodit pe 28 decembrie anul trecut.

Reese are doi copii - Ava, în vârstă de 11 ani, şi Deacon, în vârstă de şapte ani - cu fostul ei soţ, actorul Ryan Phillippe.

Actriţa americană a declarat în mai multe ocazii că îşi doreşte mai mulţi copii. "Mi-ar plăcea să am mai mulţi copii. Copiii reprezintă cea mai frumoasă parte din viaţa mea. Nu mă trezesc de dimineaţă pentru a face filme. Mă trezesc pentru a-mi petrece timpul alături de familia mea", a declarat Reese Witherspoon în numărul din noiembrie 2010 al revistei Glamour.

Impresarul Jim Toth, despre care presa americană afirmă că a devenit un foarte bun tată adoptiv pentru Ava şi Deacon, nu are alţi copii.

Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar în 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions" (1999). Cei doi au divorţat în 2006 şi au împreună doi copii - Ava, născută în septembrie 1999, şi Deacon, născut în octombrie 2003. În 2008, actriţa a jucat alături de Vince Vaughn în comedia "De Crăciun nu stăm acasă!" şi şi-a împrumutat vocea unuia dintre personajele din filmul de animaţie "Monsters vs. Aliens". În prezent, actriţa lucrează la proiectele "Around the World in 80 Dates" şi "Bell Witch".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici