Regele Mihai şi Regina Ana sărbătoresc nunta de diamant pe 10 iunie

Regele Mihai şi Regina Ana vor sărbători, pe 10 iunie, nunta de diamant, momentul urmând să fie marcat prin mai multe ceremonii, au declarat, joi, reprezentanţii Casei Regale.

266 afișări
Imaginea articolului Regele Mihai şi Regina Ana sărbătoresc nunta de diamant pe 10 iunie

Regele Mihai şi Regina Ana sărbătoresc nunta de diamant pe 10 iunie (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Printre evenimentele organizate de Casa Regală pentru sărbătorirea nunţii de diamant se numără un concert de 50 de minute la Ateneul Român.

Totodată, vor fi organizate o serie de ceremonii private, printre care se numără o deplasare, pe 11 iunie, la Castelul Peleş.

Câteva zeci de persoane s-au adunat, joi dimineaţă, în curtea Castelului Peleş, pentru a asista la întoarcerea Regelui Mihai şi a familiei regale pe domeniul său din Sinaia, după o absenţă de 60 de ani.

Regele Mihai, însoţit de întreaga familie regală, a ales să se întoarcă la Castelul Peleş într-o zi simbolică, 5 iunie, zi în care românii sărbătoresc nu numai Înălţarea, ci şi Ziua Eroilor şi Ziua Internaţională a Mediului.

Deşi închis pentru publicul larg, Castelul Peleş i-a primit pe admiratorii Regelui Mihai în curtea din faţa intrării principale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici