Regizorul filmului "Godzilla" va realiza un lungmetraj inspirat din franciza "Războiul stelelor"

Gareth Edwards, regizorul filmului "Godzilla", va realiza un spin-off al filmului "Războiul stelelor", care va fi lansat în decembrie 2016, la un an după "Războiul stelelor VII", de J.J. Abrams, conceput ca primul dintr-o trilogie, au anunţat joi studiourile Disney.

179 afișări
Imaginea articolului Regizorul filmului "Godzilla" va realiza un lungmetraj inspirat din franciza "Războiul stelelor"

Gareth Edwards, regizorul filmului "Godzilla" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scenariul viitorului spin-off, care nu a primit încă un titlu, va fi scris de Gary Whitta ("Cartea lui Eli/ The Book of Eli"), fiind descris ca un film independent, realizat în paralel cu trilogia "Războiul stelelor", care începe cu "Războiul stelelor VII", de J.J. Abrams, ce va fi lansat în decembrie 2015.

Filmul "Godzilla", cu care Gareth Edwards şi-a făcut debutul în lungmetraj, a ocupat primul loc în box office-ul nord-american, încă de la primul weekend după lansarea sa, pe 16 mai, cu încasări de peste 93 de milioane de dolari.

Studiourile Disney au achiziţionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", deţinută iniţial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari în 2012 şi au anunţat că vor lansa filme spin-off între lansările celor trei noi lungmetraje din cunoscuta serie SF.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici