Regizorul Wong Kar Wai pregăteşte un film despre uciderea nepotului designerului Guccio Gucci

Regizorul chinez Wong Kar Wai pregăteşte un film despre uciderea nepotului designerului Guccio Gucci, informează The Guardian. Maurizio Gucci şi-a vândut acţiunile pe care le deţinea în cadrul companiei de modă şi după doi ani a fost ucis de un asasin plătit.

949 afișări
Imaginea articolului Regizorul Wong Kar Wai pregăteşte un film despre uciderea nepotului designerului Guccio Gucci

Regizorul Wong Kar Wai pregăteşte un film despre uciderea nepotului designerului Guccio Gucci

Maurizio Gucci, nepotul fondatorului casei de modă Gucci, era director al companiei în 1993, atunci când a vândut acţiunile pe care le deţinea în cadrul casei de modă pentru suma de 170 de milioane de dolari. După doi ani, Maurizio Gucci a fost ucis de un asasin plătit.

Ulterior, soţia sa Patricia Reggiani a fost condamnată pentru că a pus la cale uciderea lui Maurizio Gucci.

Lungmetrajul despre povestea morţii controversate a lui Maurizio Gucci ar fi trebuit să fie regizată de Ridley Scott şi să îi aibă protagonişti pe Leonardo DiCaprio şi Angelina Jolie, dar aceştia au renunţat la proiect.

Filmele regizorului chinez Wong Kar-Wai au fost elogiate pentru eleganţa vizuală, dar şi pentru naraţiunea filmică extrem de fluidă, care subliniiază gesturile cele mai imperceptibile ale personajelor. Cele mai cunoscute filme ale sale sunt "In the Mood for Love", "2046" şi cel mai recent lungmetraj, "The Grandmaster", despre Ip Man, maestrul în kung fu al lui Bruce Lee.

Mai multe detalii despre film, aici: https://www.theguardian.com/film/2016/nov/17/wong-kar-wai-return-maurizio-gucci-fashion-murder-movie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici