Relaţia dintre prinţesa Diana şi Dodi Al-Fayed se terminase înainte de accident

Relaţia dintre prinţesa Diana şi Dodi Al-Fayed se terminase cu câteva săptămâni înainte de accidentul lor mortal de la Paris, din 1997, a declarat un prieten al prinţesei, în timpul audierilor din cadrul anchetei britanice.

132 afișări
Imaginea articolului Relaţia dintre prinţesa Diana şi Dodi Al-Fayed se terminase înainte de accident

Relaţia dintre prinţesa Diana şi Dodi Al-Fayed se terminase înainte de accident

"Ea (Diana, n.r.) mi-a spus că totul s-a terminat, ceea ce a fost un adevărat şoc pentru mine", a declarat Rodney Turner, prieten al prinţesei, interogat despre relaţia acesteia cu Dodi Al-Fayed.

"Nu te nelinişti, nu te nelinişti. S-a terminat definitiv. A fost un moment magnific", ar mai fi adăugat prinţesa, conform declaraţiilor lui Turner. Acesta din urmă a cunoscut-o pe prinţesă la sfârşitul lui 1995, când a devent furnizorul său de maşini de lux. Ei au devenit imediat mai apropiaţi, mai ales prin intermediul copiilor lor. Copiii lui Turner mergeau la aceeaşi şcoală cu prinţii William şi Harry, fiii Dianei şi ai lui Charles.

Ancheta judiciară britanică despre moartea prinţesei, survenită în urma unui accident auto, la sfârşitul lui august 1997, a fost deschisă pe 2 octombrie 2007, la Înalta Curte din Londra. Această anchetă trebuie să răspundă la patru întrebări importante: identitatea persoanelor decedate, locul decesului, momentul producerii decesului şi "modul în care au murit persoanele decedate".

Anchetele poliţiei franceze şi a celei din Scotland Yard au concluzionat că accidentul a fost cauzat de excesul de viteză şi de starea de ebrietate a şoferului, Henri Paul, decedat, de asemenea, în accident.

Miliardarul egiptean Mohamed Al-Fayed, tatăl lui Dodi, consideră că moartea cuplului a fost plănuită de autorităţile britanice, pentru a o împiedica pe prinţesa Diana să se căsătorească cu un musulman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici