Rezultatele autopsiei rapperului Notorious B.I.G., publicate la 15 ani de la asasinarea muzicianului

Rezultatele autopsiei rapperului Notorious B.I.G. au fost date publicităţii de Institutul de Medicină Legală din Los Angeles, vineri, la peste 15 ani de la asasinarea muzicianului american, informează Reuters.

667 afișări
Imaginea articolului Rezultatele autopsiei rapperului Notorious B.I.G., publicate la 15 ani de la asasinarea muzicianului

Rezultatele autopsiei rapperului Notorious B.I.G., publicate la 15 ani de la asasinarea muzicianului (Imagine: Wikipedia)

Notorious B.I.G. a fost împuşcat mortal la vârsta de 24 de ani, la Los Angeles, la primele ore ale dimineţii pe 9 martie 1997. Rapperul se afla într-un automobil sport, pe locul din dreapta şoferului, în momentul în care a fost ucis.

Raportul autopsiei sale, obţinut de Reuters, vineri, indică faptul că Notorious B.I.G., al cărui nume real era Christopher Wallace, a fost împuşcat în braţe, în spate, în coapse şi în abdomen. Potrivit aceluiaşi raport, împuşcăturile care i-au fost fatale au fost cele din abdomen, care i-au perforat colonul, ficatul, iar apoi, inima şi plămânii.

Dosarul acestei crime a rămas nerezolvat, iar reprezentanţii Poliţiei din Los Angeles au refuzat să facă comentarii, vineri. Reprezentanţii Institutului de Medicină Legală din Los Angeles au spus că raportul autopsiei rapperului a fost ţinut secret din motive de securitate în toţi aceşti ani, dar acest regim special a fost în cele din urmă anulat de poliţia americană.

Deşi raportul conţine puţine informaţii noi faţă de cele care erau deja cunoscute, el readuce totuşi în actualitate numeroasele teorii despre o posibilă conspiraţie care au planat în jurul acestei crime.

Una dintre aceste teorii afirmă că a existat o puternică dispută între comunitatea hip-hop de pe coasta estică a Statelor Unite şi comunitatea hip-hop de pe coasta vestică, iar asasinarea lui Notorious B.I.G. a reprezentat de fapt o reacţie la uciderea rapperului din Los Angeles Tupac Shakur, în 1996, care reprezintă un alt dosar de crimă rămas nerezolvat până în zilele noastre.

Notorious B.I.G., care era din New York, era renumit pentru versurile viclene şi spirituale din piesele sale, dar şi pentru corpolenţa lui. Muzicianul avea o înălţime de 186 centimetri şi o greutate de 179 de kilograme în momentul morţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici