Rihanna şi-a anulat un concert în Suedia. Artista s-a îmbolnăvit

Cântăreaţa Rihanna a fost internată într-un spital din Suedia din cauza unei gripe şi a fost nevoită să îşi anuleze din acest motiv concertul pe care trebuia să îl susţină în oraşul Malmo.

227 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi-a anulat un concert în Suedia. Artista s-a îmbolnăvit

Rihanna, spitalizată în Suedia, din cauza unei gripe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista născută în Barbados se află în această perioadă în plin turneu mondial şi urma să susţină un concert în oraşul Malmo, din sudul Suediei, dar s-a îmbolnăvit şi a fost internată într-o clinică suedeză, informează contactmusic.com.

"Îmi pare rău, Malmo!", scrie în textul care însoţeşte fotografia postată de Rihanna pe contul ei de pe Twitter. În acea fotografie, artista apare într-o rezervă de spital, cu o perfuzie în braţ.

Artista în vârstă de 23 de ani a declarat că este "cu adevărat dezamăgită" de faptul că nu a putut să susţină acel concert.

"Îmi cer iertare faţă de toţi aceia care urmau să vină la concertul meu de la Malmo. Eram atât de încântată că voi cânta pentru voi. Am fi petrecut clipe frumoase împreună. Ar fi fost mult mai bine decât acum, când sunt bolnavă, din cauza unei gripe. Sunt cu adevărat dezamăgită că nu pot fi acolo", a declarat cântăreaţa, citată de site-ul TMZ.com.

Un reprezentant al organizatorului de concerte Live Nation a declarat că Rihanna "nu se află într-o stare care să-i permită să susţină acel concert".

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici